Master class Pordenone Friuli Venezia Giulia
Udostępnij artykuł
Importerów i przedstawicieli HoReCa na dwa master classy przedstawiające wina z mniej znanego Polakom włoskiego regionu Pordenone Friuli Venezia Giulia.
Przez świat lokalnych szczepów oraz charakterystykę międzynarodowych odmian występujących w tym regionie przeprowadzi gości Łukasz Modelski.
Poniedziałek 21 października, Hotel Bristol w Warszawie, sala Kiepura
Godz. 11:00-13:00 Between endemic and international. Whites of Pordenone Friuli Venezia Giulia
Godz. 14:00-16:00 The Unexpected. Reds of Pordenone Friuli Venezia Giulia
Zainteresowane osoby prosimy o rejestrację udziału w wybranym master classie lub poprzez wysłanie zgłoszenia pod adres events@tasteitall.pl
Prosimy o rejestrowanie się przy użyciu służbowego adresu email i o uzupełnianie danych firmowych, gdyż w przypadku ich braku musimy kontaktować się z Państwem w celu weryfikacji.